VRS Zakenkantoor © Alle rechten voorbehouden. Webmaster: www.dvimmoprint.be

Onze familiale polis denkt aan alles

Wat heeft u aan een familiale verzekering die heel wat schadegevallen dekt, maar toch ook weer niet alles? Het zal u maar overkomen dat u net voor dat ene geval niet gedekt bent… met onze familiale polis is zoiets haast ondenkbaar.

Uw dochter gaat tijdens de week "op kot", waar ze in een bloempot op de vensterbank haar moestuintje kweekt. Door een hevige rukwind valt de pot naar beneden, recht op het dak van een geparkeerde auto….

In haar ijver stoot uw poetsvrouw een emmer detergentenoplossing om op de lederen tas van uw vriendin die bij u op koffiebezoek is. Zowel de tas als de inhoud ervan zijn hopeloos naar de vaantjes…

De marmot van uw zoontje ontsnapt uit zijn kooi en baant zich een weg naar het huis van de buren. Daar nestelt hij zich in de peperdure fauteuil waarin hij eveneens zijn knaagtanden zet….

Onze polis voorziet een tussenkomst voor de schade die u of uw gezinsleden aan derden toebrengen in het privé-leven en waarvoor u of zij aansprakelijk kunnen gesteld worden. Bijvoorbeeld de schade door:


Verzekerde bedragen


Vrijstelling

Index december 2001: 188,46 euro


Klantgerichte formules

Met de basisformule zijn alle gezinsleden verzekerd. Daarnaast zijn kortingformules voorzien voor:


Familiale verzekering