VRS Zakenkantoor © Alle rechten voorbehouden. Webmaster: www.dvimmoprint.be

Plan B

Plan B: de verzekering op maat van uw bedrijf

Wat verwacht u als ondernemer van uw makelaar? Uiteraard dat hij uw totale verzekeringsbehoeften detecteert en invult met specifieke oplossingen voor het geval er iets fout loopt. En dat betekent niet alleen een vlotte en correcte vergoeding, maar ook daadwerkelijke hulp. Kortom, u wil kunnen terugvallen op een verzekeringsplan dat met alles rekening houdt. Zodat u comfortabel zaken kan doen, in alle veiligheid. Dankzij Plan B ligt dat alles voortaan binnen handbereik in één verzekeringspakket dat vakkundig op uw activiteitensector is toegesneden. Een oplossing op maat voor uw bedrijf.

Onderscheid Plan B Algemeen en Plan B Sectorpakketten

"Plan B Algemeen"
U kan uw bedrijfsgebonden risicoverzekeringen laten bundelen in een pakket en de betrokken premies globaliseren. Bijkomend voordeel is dat u de premiebetaling - zonder premietoeslagen - kan budgetteren. U betaalt dan bijvoorbeeld een vaste maandelijkse premie voor uw verzekeringspakket. De betaling wordt dan per domiciliëring uitgevoerd, eenvoudiger kan het niet.

"Plan B Sectorpakketten"
De activiteiten van zelfstandigen en bedrijven kunnen heel uiteenlopend zijn, en elke activiteit heeft haar specifieke kenmerken en verzekeringsbehoeften. Daarom hebben wij voor een aantal sectoren een gericht sectorpakket samengesteld. Valt een bepaalde bedrijfsactiviteit niet binnen één van die geselecteerde sectoren, dan kunnen de betrokken bedrijfspolissen wel degelijk nog deel uitmaken van een Plan B Algemeen.

Een eenvoudige en correcte manier van verzekeren
Overzichtelijke documenten vermijden overbodige administratie. Via één contactunit garanderen we een vlotte opvolging van uw dossier, in samenwerking met uw makelaar. En deze efficiëntie vertaalt zich in een onmiddellijk prijsvoordeel.

Elk verzekeringspakket is opgebouwd uit vijf basismodules

Vier modules hebben betrekking op de specifieke risico’s die uw bedrijfs- of beroepsactiviteit loopt.
Plan B groepeert ze op basis van de risicodomeinen:

Patrimonium:
Brand – Diefstal – Bedrijfsschade – ARC – Geldverzekering – Machinebreuk

Aansprakelijkheid:
BA-uitbating/na levering/toevertrouwd goed – Objectieve Aansprakelijkheid – Beroepsaansprakelijkheid
Voertuigen:
personenwagens - VER: BA/Omnium/Transport
Personen:
Arbeidsongevallen met evt. uitbreidingen naar gewaarborgd loon (90% à 100%) – Privé-leven (privé-ongevallen) en Excedent loon (bovenop loonplafond) - Gewaarborgd inkomen – Non Stop plan – Hospitalisatie – 24/24u zelfstandige zaakvoerder

De vijfde module verwijst naar sectorgerichte diensten.
Zij biedt daadwerkelijke oplossingen bij schade. De nadruk ligt hier op hulp en comfort.
U krijgt de bijstand die u nodig heeft om uw activiteiten te kunnen voortzetten.


Met Plan B geniet u exclusieve voordelen

Als klant kan u met Plan B rekenen op snelle, soepele en efficiënte oplossingen, toegesneden op uw sector. Wij voorzien passende dekkingsuitbreidingen, bovenop de basiswaarborgen, zonder meerpremie en met specifieke kortingen. Kortom, wij bieden u optimaal en financieel comfort.