Autoverzekering Leuven

Uw onafhankelijke verzekeringsmakelaar in Korbeek-Lo

Autoverzekering in Leuven

Wilt u een autoverzekering afsluiten bij een onafhankelijke verzekeringsmakelaar in Leuven? Of wilt u uw huidige verzekering laten nazien? Als Brocom erkend verzekeringsmakelaar staat VRS Zakenkantoor voor u klaar. We voorzien u niet alleen graag van een maatwerk advies, maar bieden u ook de bescherming die u als verzekeringnemer nodig heeft. Bijvoorbeeld in het geval van schade of een ongeval. Onze experts adviseren u graag.

Verzekeringsmakelaar Leuven | VRS Zakenkantoor

Autoverzekeringen van VRS Zakenkantoor in Leuven

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn we gespecialiseerd in het aanbieden en controleren van alle soorten autoverzekeringen. Deze verplichte verzekering (Burgerlijke Aansprakelijkheid) heeft u nodig wanneer u eigenaar bent van een voertuig en u op de openbare weg rijdt.

Daarnaast zijn er nog aanvullende dekkingen die mogelijk van toepassing zijn op uw situatie. Het verzekeringspakket moet hierop worden afgestemd om vervelende situaties en kosten te voorkomen. Bijvoorbeeld bij een ongeval.

Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar staan we voor u klaar. Onze ervaren medewerkers en experts voorzien u graag van een maatwerk advies dat aansluit bij uw situatie. Door ons brede netwerk kunnen we u voorzien van een passend aanbod. Ook kunt u uw huidige autoverzekering bij ons aanbieden voor een grondige check-up.

Verzekeringsmakelaar Leuven | VRS Zakenkantoor

Verzekering auto check-up

Bevat uw autoverzekering nog de juiste voorwaarden en dekking? Moet deze worden uitgebreid of bent u juist over/onderverzekerd?

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar onderwerpen wij uw verzekering graag aan een grondige check-up. Uiteraard voorzien we u desgewenst ook van aanvullende waarborgen tegen scherpe tarieven. Bijvoorbeeld een rechtsbijstandsverzekering welke u van de juiste bescherming voorziet in het geval van een verkeersongeval of auto ongeluk.

Vrijblijvende offerte autoverzekering aanvragen

Wilt u een autoverzekering afsluiten in Leuven en wilt u daarbij zeker zijn van de beste voorwaarden? Dan kiest u voor een Brocom erkend verzekeringsmakelaar. VRS Zakenkantoor is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar. Wij beschikken over een ruim netwerk van specialisten en experts. Natuurlijk kunnen we u een ruim aanbod aan autoverzekeringen bieden en voorzien we u graag van een op maat gemaakt advies. Een vrijblijvende offerte aanvragen voor een verzekering of check-up doet u eenvoudig online. Wij voorzien u binnen 2 dagen van een passend voorstel. Uiteraard afgestemd op uw situatie en wensen.

Verzekeringsmakelaar Leuven | VRS Zakenkantoor