Verzekeringsmakelaar Leuven

Uw onafhankelijke verzekeringsmakelaar in Korbeek-Lo

Over ons

VRS is uw onafhankelijke verzekeringsmakelaar in Leuven. Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particulieren als ondernemers. Door onze ruime ervaring en expertise op het gebied van verzekeringen, kunnen we u aan de hand van een vrijblijvende check-up altijd van een op maat gemaakt en transparant advies voorzien. Dat geldt voor de meest uiteenlopende verzekeringen. Zoals uw auto, brand of rechtsbijstandverzekering.

Verzekeringsmakelaar Leuven | VRS Zakenkantoor

Brocom erkend verzekeringsmakelaar omgeving Leuven

Als u kiest voor VRS Zakenkantoor, dan kiest u voor een Brocom erkend verzekeringsmakelaar in Leuven. Dat betekent dat u altijd zeker bent van een onafhankelijk en deskundig advies. En dat is belangrijk, want het gaat immers om uw belangen. Als verzekeringsmakelaar met Brocom kwaliteitslabel werken wij volgens strikte normen en richtlijnen. Daarnaast profiteert u van onze voorkeurspositie bij partnermaatschappijen. Op deze manier vormen we als verzekeringsmakelaar in Leuven een belangrijke schakel tussen u én uw verzekeringsmaatschappij. Dat geldt ook voor begeleiding bij schadeafhandelingen.

Brocom

Wanneer kiezen voor een verzekeringsmakelaar?

U kiest voor een ervaren en erkende verzekeringsmakelaar als u uw huidige verzekeringen wilt laten nazien. Dit kan een rechtsbijstandverzekering zijn, maar uiteraard ook een autoverzekering of ongevallenverzekering. Uw lopende verzekeringen regelmatig laten nazien is een prima keuze. Zeker als u kiest voor een check-up door een onafhankelijke verzekeringsmakelaar in Leuven. Sluiten de voorwaarden van de verzekering nog aan bij uw huidige situatie? Voldoen de voorwaarden nog aan de wettelijke eisen? Onze ervaren medewerkers voorzien u graag van een vrijblijvend en passend advies.

Verzekeringsmakelaar voor particulieren en bedrijven

Als verzekeringsmakelaar staan we klaar voor particulieren, maar ook voor bedrijven die hun lopende verzekeringen willen laten controleren. Naast een advies mag u van ons ook bemiddeling en ondersteuning verwachten. Aanvullende voorwaarden kunnen wij door ons brede netwerk tevens tegen scherpe tarieven aanbieden. Of dat nu gaat om een rechtsbijstandverzekering of uitvaartverzekering voor particulieren, of een arbeidsongevallenverzekering of aansprakelijkheidsverzekering voor ondernemers.

Verzekeringsmakelaar Leuven | VRS Zakenkantoor

Offerte aanvragen bij VRS Zakenkantoor in Leuven

Als onafhankelijk makelaar in verzekeringen staan we voor u klaar als u uw huidige polissen wilt laten nazien voor een check-up. We kunnen u ook voorzien van een uitgebreid aanbod. Bijvoorbeeld voor een brand- of autoverzekering. Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel online. Natuurlijk voorzien we u daarbij van een snelle service. Binnen uiterlijke 2 dagen ontvangt u van ons een op maat gemaakt aanbod.